+387 66 130 003
0
0

Proba

Rasadnik "Agroplan" se nalazi u naselju Suvo Polje kod Bijeljine. Formiran je u okviru poljoprivrednog gazdinstva i jedan je od lidera u prodaji, promovisanju i širenju brzorastućeg drveta Paulovnije u Bosni i Hercegovini. 

Rasadnik "Agroplan" radi isključivo po PLANTO tehnologiji, i prodaje isključivo provjerene "in vitro" sadnice.

U posljednje vrijeme pojavilo se mnogo sumnjivih proizvođača koji prodaju sadnice bez ikakvih sertifikata i bez ikakvog porijekla. Početniku je teško da odabere pravog uzgajivača koji može da ponudi sertifikovane hibridne sadnice i zna da odgovori na mnoga pitanja koja interesuju svakog početnika. Rasadnik "Agroplan" se rodio iz ideje da svojim saznanjima i iskustvom iskristališe ovu oblast, tj. da dâ svoj mali doprinos širenju kulture o uzgoju i upotrebi ovog drveta. S ponosom možemo reći da smo u tome u velikom dijelu i uspjeli, jer nam zadovoljstvo naših klijenata daje novu snagu i energiju da se još više usavršavamo i budemo još bolji.

Naš cilj je da blisko sarađujemo sa drugima na izgradnji ekološki i ekonomski održive industrije bazirane na ovom drvetu. Naš cilj je i poboljšanje životnog standarda kroz dobro kontrolisane zasade drveća koje tačno odgovara regionu i tipu zemljišta. Snabdijevanjem sadnica Pulovnije želimo da zadovoljimo domaće i izvozne potrebe našeg tržišta.

Agroplan će prije svega pružiti praktičnu podršku onima koji riješe da se bave ovim odličnim i isplativim biznisom koji ne zahtijeva veliko ulaganje i održavanje.

Misija rasadnika "Agroplan"

  • Promovisanje, edukacija, širenje i komercijalizacija brzorastućeg drveta Paulovnije.
  • Plasman industrijskih sirovina (građa, drvo za ogrjev, biomasa, pelet, stočna hrana...) kao i finalnih proizvoda (drvena građa, muzički instrumenti, namještaj, igračke, med, itd.) od Paulovnije.
  • Rasadnik "Agroplan" je specijalizovan za proizvodnju i prodaju hibridnih sadnica Paulovnije Elongata i Shan Tong.
  • Valorizacija neobrađenih poljoprivrednih površina kao i provođenje obnovljivih izvora energije u Bosni i Hercegovini kroz buduće zasade.
  • "Agroplan" rasadnik pored prozvodnje i prodaje vrši konsultantske usluge projektovanja i implementacije novih zasada.

Registarski broj RPG 10192300180 – Bijeljina

AGROPLAN PONUDA
AGROPLAN u svom radu poseban akcenat stavlja na odabir vrste Paulovnije
DRVO BUDUĆNOSTI
Najsigurnija "in vitro" sadnica sa niskim rizikom od napada bolesti i insekata.
CIJENE
Najbolje cijene i najkvalitetnije sadnice dobijene "in vitro" tehnikom.
BROJ POSJETA

Danas: 95

Mjesec: 4484

Ukupno: 347642

AGROPLAN © 2018 | Paulovnija
Powered by limun.co